0638108417

Gebruik de kracht van je onderbewustzijn om te stoppen met jouw slechte gewoonte!

Lukt het jou niet om te stoppen met jouw slechte gewoonte?

Heb je alles al geprobeerd? Denk je dat je geen zelfdiscpline hebt, geen ruggegraat? 

Ben jij klaar met vechten?

Heb jij het gevoel dat je continu met jezelf in gevecht bent? Voelt het als vechten tegen de bierkaai?

Wil jij de controle terugnemen?

Wil jij de controle hebben over de beslissingen die jouw onderbewustzijn voor jou neemt?

Niet langer slaaf van je gewoontes


Zolang ik me kan herinneren, heb ik last gehad van een eetbuistoornis. Zo’n eetbui was voor mij de enige manier om tot rust te komen. Niks kon die allesoverheersende drang naar een eetbui tegenhouden. Van uitstel kwam geen afstel, maar een ergere eetbui.

Totdat ik tijdens mijn zoektocht hypnose ontdekte. In drie dagen tijd kreeg ik meer controle over mijn eetbuien dan in de 15 jaar ervoor. Mijn leven wordt niet langer beheerst door zoetigheid. 

Ik heb de controle over mijn leven weer teruggenomen!

‘Ik help anderen te stoppen met hun slechte gewoontes en de controle over hun leven terug te nemen, net zoals ik dat zelf heb gedaan.’

Neem de controle over je leven terug

Na 15 jaar van allerhande therapieën en het verslinden van alle mogelijke boeken over het onderwerp, kan ik met een gerust hart zeggen dat ik ervaringsdeskundige en autodidact ben op het vlak van negatieve gewoontes en vooral met hoe ermee stoppen.

Als hypnotherapeut en beïnvloedingspsycholoog help ik mijn clienten met verschillende methodes om op onderbewust niveau veranderingen te laten plaatsvinden. Hierdoor is het voor hen veel gemakkelijker om veranderingen in gedachten en gedrag te creëren.

Zelfs jij kunt stoppen met jouw slechte gewoonte

en de controle over je leven terugnemen

Na 1 sessie een niet-roker

‘ Ik heb zelden het idee dat ik ‘moet’ roken’

Veel meer zelfvertrouwen

‘Ik voel me een vrijer persoon en heb een groei ingezet die mijn leven opnieuw richting zal geven’

Gestopt met snoepen

Het is echt verbluffend hoe goed jouw behandeling heeft geholpen bij mijn suikerverslaving. Echt zelfs als ik mij rot voel en toch echt naar de winkel moet, kan ik er met gemak van afblijven terwijl dat voorheen compleet anders was.

Ervaringen van mijn clienten 

Het gaat erg goed met mij, heb innerlijk veel meer rust. Pieker ook stukken minder. Het is echt bizar wat je hebt gedaan. Nogmaals heel erg bedankt. 

A.

Een maand geleden bij Hanneke Quaedvlieg geweest om te stoppen met roken. Erg vreemde ervaring, totale ontspanning, maar erg fijn als je weer volledig helder bent. Hanneke had een heel fijne uitstraling, meteen op m’n gemak! Het was niet lastig om meteen helemaal open te zijn en te vertellen waarom ik er zat, door haar interesse, maar vooral toch ook begrip. Al met al, gekke ervaring, maar zeker goeie beslissing!

S.

Ben jij er klaar voor om de controle terug te nemen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is hypnose niet eng. Het is een natuurlijke staat van ontspanning, waarin we ons dagelijks gemiddeld 6 tot 7 keer bevinden. Wil je graag meer weten, bekijk dan het filmpje hierboven. Ook is het altijd mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. 

Zet nu de eerste stap in het terugnemen van de controle over je leven

Maak een afspraak of neem contact met me op voor meer informatie

Veelgestelde vragen

Wat is hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van trance, waarin we gemiddeld 6 ot 7 keer per dag verkeren. Bijvoorbeeld wanneer je een bekende route hebt afgelegd in de auto en je het niet precies kunt herinneren; wanneer je helemaal opgaat in een film of een boek; wanneer je gedachten afdwalen;…

Wij noemen dat dan bijvoorbeeld ‘op de automatische piloot’, ‘in gedachten verzonken’ of ‘dagdromen’.

Hoe voelt hypnose?

Ik vergelijk hypnose altijd met een geleide meditatie, waarbij we dan ook nog even veranderwerk doen. Ik heb nog geen twee keer precies hetzelfde gevoeld wanneer ik in hypnose was. Ook per persoon verschilt de beleving. Het is in ieder geval heerlijk ontspannen. 

Hoe lang duurt een sessie?

Ik trek in principe 1,5 uur uit voor een sessie, inclusief het voorgesprek. Afhankelijk van de duur van het voorgesprek, hoe gemakkelijk je in hypnose gaat en welke behandeling ik uitvoer varieert de behandeling van ongeveer 45 minuten tot 2 uur. 
Vervolgbehandelingen duren doorgaans minder lang dan de eerste behandeling, omdat er minder besproken hoeft te worden en je meestal gemakkelijker (en dus sneller) in hypnose gaat.

Kan iedereen gehypnotiseerd worden?

Daarover verschillen de meningen. Het is algemeen bekend dat ongeveer 10% van de mensen heel gemakkelijk in hypnose gaat en 80% gemiddeld. Over die laatste 10% is men het niet eens. Volgens de één zijn de mensen uit die laatste groep allemaal hypnotiseerbaar als je er maar lang genoeg mee doorgaat, de ander is van mening dat een klein deel van deze groep niet onder hypnose gebracht kan worden. 

Is hypnose gevaarlijk?

Nee, wanneer hypnose op een verantwoorde wijze gebruikt wordt, is het niet gevaarlijk. Uiteraard kan het misbruikt worden, net zoals alle andere behandelvormen. Echter, wanneer je naar een gereigstreerde hypnotherapeut gaat, hoef je nergens bang voor te zijn.

Verlies je de controle onder hypnose?

Nee, jij behoudt de hele tijd de controle!

Bij hypnose leggen de meeste mensen de link met showhypnose. Daarbij lijkt het inderdaad alsof de deelnemers de controle over hun eigen doen en laten verloren zijn. Niets is echter minder waar. Die mensen zijn ‘podiumgeil’ en vinden het niet erg om zichzelf een beetje voor gek te (laten) zetten. OP het moment echter dat de hypnotiseur ze vraagt om iets te doen dat tegen hun principes of normen en waarden in gaat, zullen ze dit pertinent weigeren. 

Ervaringen van mijn klanten

Plaatst hier een aanbeveiling van een tevreden klant, zodat de bezoekers van jouw website kunnen zien dat andere mensen goede resultaten behalen met de dienst die jij aanbiedt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ac congue nulla. Integer eget nulla tempor leo sollicitudin pulvinar sit amet et nisi. Nam hendrerit velit volutpat velit cursus, non dignissim magna porttitor.

Naam, Leeftijd

Functie

Plaatst hier een aanbeveiling van een tevreden klant, zodat de bezoekers van jouw website kunnen zien dat andere mensen goede resultaten behalen met de dienst die jij aanbiedt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ac congue nulla. Integer eget nulla tempor leo sollicitudin pulvinar sit amet et nisi. Nam hendrerit velit volutpat velit cursus, non dignissim magna porttitor.

Naam, Leeftijd

Functie

Ben jij er klaar voor?

Zet meteen de eerste stap op weg naar een leven zonder jouw slechte gewoonte