extralang


Gebruik de kracht van je onderbewustzijn om te stoppen met jouw slechte gewoonte!

Hoe voelt hypnose?

Hypnose is een vorm van ontspanning, die we allemaal een keer of 6,7 per dag ervaren. Bijvoorbeeld wanneer je autorijdt 'op de automatische piloot', wanneer je 'in gedachten verzonken' bent of 'dagdroomt'. 


Tijdens hypnose ben je je bewust van alles wat er om je heen gebeurt. Je hebt de volledige controle over wat je doet en denkt. Hypnotherapie vergelijk ik vaak met een geleide meditatie, waarbij we ook nog een vervelende gewoonte opruimen. 

Niet langer slaaf van je gewoontes

Zolang ik me kan herinneren, heb ik last gehad van een eetbuistoornis. Zo’n eetbui was voor mij de enige manier om tot rust te komen. Niks kon die allesoverheersende drang naar een eetbui tegenhouden. Van uitstel kwam geen afstel, maar een ergere eetbui.

Totdat ik tijdens mijn zoektocht hypnose ontdekte. In drie dagen tijd kreeg ik meer controle over mijn eetbuien dan in de 15 jaar ervoor. Mijn leven wordt niet langer beheerst door zoetigheid. 

Ik heb de controle over mijn leven weer teruggenomen!

‘Ik help anderen te stoppen met hun slechte gewoontes en de controle over hun leven terug te nemen, net zoals ik dat zelf heb gedaan.’

Neem de controle over je leven terug

Na 15 jaar van allerhande therapieën en het verslinden van alle mogelijke boeken over het onderwerp, kan ik met een gerust hart zeggen dat ik ervaringsdeskundige en autodidact ben op het vlak van negatieve gewoontes en vooral met hoe ermee stoppen.

Als hypnotherapeut en beïnvloedingspsycholoog help ik mijn cliënten met verschillende methodes om op onderbewust niveau veranderingen te laten plaatsvinden. Hierdoor is het voor hen veel gemakkelijker om veranderingen in gedachten en gedrag te creëren.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is hypnose niet eng. Het is een natuurlijke staat van ontspanning, waarin we ons dagelijks gemiddeld 6 tot 7 keer bevinden.

Ervaringen van cliënten

Heeft al mooie gesprekken [...] opgeleverd
Was een erg bijzondere sessie gisteren! Heeft al mooie gesprekken met vrienden opgeleverd + een zeer goed gesprek met mijn ouders aan de keukentafel gisterenavond. Het was vooral mooi om nog eens te kunnen delen dat uit die sessie is gekomen hoe blij ik met ze ben. We waren al hecht en open, maar dit gaf nog eens een mogelijkheid om dat naar elkaar uit te spreken 🙏🏼

K.

Ik ben echt positief verrast!

Hi Hanneke, zou nog terugkoppelen n.a.v. de sessie om mijn snack attacks van snoep te verminderen. Ik ben echt positief verrast! Ik heb sindsdien in totaal 3x een snoepaanval gehad (normaal bijna elke dag) en dit was qua hoeveelheid nog altijd minder dan voorheen. Ik vind het nog steeds erg lekker om te snoepen en snoep ook dagelijks. Maar dan is het een paar stukjes chocolade bijv. in plaats van voorheen én die chocolade, én een pak koekjes én ijs na het eten én wat chips. 

Mocht ik in de toekomst weer een terugval hebben dan weet ik je zeker weer te vinden! Hartelijk dank!

V.
De zucht naar eten is verdwenen.

De zucht naar eten is verdwenen. Geweldig om dit ervaren, het werkt echt! Mijn gedachten moest daar wel even aan wennen, maar na een paar dagen was dit verdwenen. Ben dus niet meer heel de dag bezig met eten! En dat geeft heel veel rust in mijn hoofd. Dit heeft een positief reactie op de weegschaal! 😘👍🏻

Ben er heel blij mee, Dank je Wel hiervoor! 


Het slapen gaat ook heel goed. Met de rust in mijn hoofd en de  hypnose sessie via de mp3 slaap ik rustig en snel in en wordt uit gerust wakker! En dit heeft weer een positieve uitwerking naar het eetgedrag! 

Ben je zeer Dankbaar voor wat je voor mij hebt gedaan. ❤👍🏻

A.

Een greep uit de mogelijkheden

Limited

Directe hypnose

135,-
  • Voor eenvoudige problemen
Limited

Stoppen met roken

255,-
  • In slechts 1 sessie
  • Zonder vervelende bijwerkingen zoals aankomen of een slecht humeur
Limited

Virtuele maagband

699,-
  • 5 behandelingen
  • werkboek
  • 2 MP3s
  • Nazorg
Limited

Prikangst

135,-
89,-

Tijdelijke goedkoper in ivm corona

  • slechts 1 sessie
arrow_drop_up arrow_drop_down