25 mei 2021 

Leer nee zeggen: pilot training

Eindelijk, EINDELIJK, is het dan zover. Mijn training ‘Leer nee zeggen’ is zover klaar dat ik hem wil gaan testen. Want op het moment dat ik er echt mee begin, wil ik (uiteraard, je kent me) 120% zeker weten dat hij staat als een huis.

Daarom zoek ik 5 tot 10 mensen die mee willen doen aan de pilot. Het grote voordeel hiervan voor jou is dat je in plaats van 497 euro slechts 247 euro betaald. En dat je één van de eersten bent die na afloop van de training voor zichzelf gaat staan. Wat je leven een stuk gemakkelijker en leuker maakt. De training bestaat uit 5 individuele sessies van 1,5 uur en een geheime Facebookgroep.

Wel stel ik een aantal voorwaarden aan deelname aan de pilot:

  1. Je gaat er echt voor!
  2. Je geeft me eerlijke feedback. Ik weet dat je dat moeilijk vindt, maar bedenk maar dat je mij (en de toekomstige deelnemers) daar echt mee helpt en dat ik niet snel op mijn teentjes getrapt ben.
  3. Je bent bereid om na afloop je ervaring te delen.

 

Wil jij meer weten over de training of denk je meteen al ‘Jaaaa! Ik doe mee!’? Reageer dan even in de comments of via een PB. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ken je iemand anders voor wie deze training waardevol is? Zegt het voort!

 

Groetjes,

Hanneke

Reactie plaatsen

Hier wil ik meer van lezen!

Schrijf je nu in en je ontvangt wekelijks mijn nieuwste inzichten per mail. 
arrow_drop_up arrow_drop_down