0638108417

Beïnvloedingspsycholoog, hypnotherapeut en ervaringsdeskundige

Laat mij jou helpen met mijn ervaringen

Ik heb best wel wat meegemaakt in mijn leven. Mijn gezin was niet de veilige thuishaven die je zou wensen. Op school werd ik jarenlang gepest. Als fietser ben ik geschept door een auto die ik over het hoofd gezien heb, een fout die mijn leven in gevaar bracht. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Uiteraard zijn al deze gebeurtenissen niet zonder gevolgen gebleven. Ik ontwikkelde een eetstoornis, was al op jonge leeftijd zo depressief dat ik vaak suicidegedachten had. Op mijn 26ste stortte ik in. In eerste instantie dacht men dat ik een burn-out had, naderhand werd de diagnose bijgesteld naar een depressie. Welke naam het beestje ook had, ik heb ruim 10 jaar in de WIA gezeten.

Al die tijd heb ik geweten dat dit alles gebeurde met een reden. Ik was ervan overtuigd dat ik ooit alle negatieve dingen die ik te verstouwen kreeg, zou kunnen gebruiken om anderen te helpen. Ik kan met recht en gepaste trots zeggen dat ik er uiteindelijk sterker uit ben gekomen. Sinds januari 2019 breng ik mijn goede voornemen in praktijk; ik begeleid mensen als ervaringsdeskundige, beinvloedingspsycholoog en hypnotherapeut. En ik geniet er met volle teugen van!

 

Volg mij op Social Media:
Tijdens deze opleiding heb ik nog meer handvatten gekregen over hoe ik het onderbewustzijn kan beïnvloeden om de doelen van mijn cliënten te bereiken.

Naast de algemene opleiding heb ik diverse masterclasses gevolgd, waaronder virtuele maagband, kinderhypnose, BLAST, en Yager Theraptie en Hypno-EMDR.

Hoe klanten mij ervaren

Het gaat erg goed met mij, heb innerlijk veel meer rust. Pieker ook stukken minder. Het is echt bizar wat je hebt gedaan. Nogmaals heel erg bedankt. Wellicht komt mijn zoon ook een keer langs.
A.

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?