extralang

Over Hanneke Quaedvlieg

Beïnvloedingspsycholoog,

hypnotherapeut en ervaringsdeskundige

Laat mij jou helpen met mijn ervaringen

Ik heb best wel wat meegemaakt in mijn leven. Mijn gezin was niet de veilige thuishaven die je zou wensen. Op school werd ik jarenlang gepest. Als fietser ben ik geschept door een auto die ik over het hoofd gezien heb, een fout die mijn leven in gevaar bracht. En zo kan ik nog wel even doorgaan.


Uiteraard zijn al deze gebeurtenissen niet zonder gevolgen gebleven. Ik ontwikkelde een eetstoornis, was al op jonge leeftijd zo depressief dat ik vaak suïcide-gedachten had. Op mijn 26ste stortte ik in. In eerste instantie dacht men dat ik een burn-out had, naderhand werd de diagnose bijgesteld naar een depressie. Welke naam het beestje ook had, ik heb ruim 10 jaar in de WIA gezeten.


Al die tijd heb ik geweten dat dit alles gebeurde met een reden. Ik was ervan overtuigd dat ik ooit alle negatieve dingen die ik te verstouwen kreeg, zou kunnen gebruiken om anderen te helpen. Ik kan met recht en gepaste trots zeggen dat ik er uiteindelijk sterker uit ben gekomen. Sinds januari 2019 breng ik mijn goede voornemen in praktijk; ik begeleid mensen als ervaringsdeskundige, beïnvloedingspsycholoog en hypnotherapeut. En ik geniet er met volle teugen van!

Wat mijn cliënten zeggen

Veel meer innerlijke rust
Het gaat erg goed met mij, heb innerlijk veel meer rust. Pieker ook stukken minder. Het is echt bizar wat je hebt gedaan. Nogmaals heel erg bedankt. Wellicht komt mijn zoon ook een keer langs.
A.
Echt verbluffend
Het is echt verbluffend hoe goed jouw behandeling heeft geholpen bij mijn suikerverslaving. Echt zelfs als ik mij rot voel en toch echt naar de winkel moet, kan ik er met gemak van afblijven terwijl dat voorheen compleet anders was.
J.

Totale ontspanning

Een maand geleden bij Hanneke Quaedvlieg geweest om te stoppen met roken. Erg vreemde ervaring, totale ontspanning, maar erg fijn als je weer volledig helder bent. Hanneke had een heel fijne uitstraling, meteen op m’n gemak! Het was niet lastig om meteen helemaal open te zijn en te vertellen waarom ik er zat, door haar interesse, maar vooral toch ook begrip. Al met al, gekke ervaring, maar zeker goeie beslissing!
S.
arrow_drop_up arrow_drop_down