arrow_drop_up arrow_drop_down
Waarom je WEL kunt stoppen met jouw negatieve gewoonte of overtuiging
19 februari 2021 

Waarom je WEL kunt stoppen met jouw negatieve gewoonte of overtuiging

Er is vast iets in je leven waar jij maar niet mee kunt stoppen. Omdat je er de discipline niet voor hebt. Omdat je nu eenmaal de verkeerde genen hebt. Of om welke reden jij dan ook. Of het nu een slechte gewoonte is zoals roken, een negatieve overtuiging zoals te weinig zelfvertrouwen, overgewicht, een medisch probleem zoals een allergie of chronische pijn…….

Wat nou als ik je vertel dat er een goede kans is dat stoppen met datgene waar jij last van hebt ineens wel lukt wanneer we de kracht van je onderbewustzijn inschakelen?
Dat datgene in je leven waar jij niet mee kunt stoppen een programmering is van je onderbewustzijn, een automatisme. En dat ermee stoppen eigenlijk heel simpel is?

Jouw onderbewustzijn doet er alles aan om te zorgen dat jij veilig bent, dat het goed met je gaat. Maar je onderbewustzijn is niet heel erg slim. Wanneer iets één keer gewerkt heeft, denkt je onderbewuste dat het in alle situaties zal werken. Dat is natuurlijk niet zo. Dus leggen we onder hypnose aan je onderbewustzijn uit dat het niet meer in je voordeel is om door te gaan met datgene wat je doet of denkt. We herprogrammeren je onderbewustzijn zodanig, dat gaat doen of denken wat jij wilt en niet langer wat je onderbewustzijn zich in het verleden heeft aangeleerd.

Over de schrijver
Reactie plaatsen